• Den største katalogen i Europa + 90.000 produkter for salg

  • Best Online Wine Retailer 2016 Mer enn 100.000 fornøyde kunder

  • Å kjøpe vin online er enkelt Butikk med vin og brennevin som tilbyr forsendelse fra 48t

Reklame

Annonser på Uvinum

Uvinum er en sosial markedsplass vin, øl, brennevin og gourmetprodukter med anmeldelser skrevet av profesjonnele så fremt som brukere.

Brukerprofilene på Uvinum er mennesker som er interessert i å få informasjon vin, øl, brennevin og gourmetprodukter og søker informasjon og anbefalinger for å kunne å kjøpe sine favorittprodukter til den beste prisen. En unik profil iNorge og en ideell plattform for produsenter, merker, butikker eller andre selskaper som ønsker å promotere seg for vårt svært segmenterte publikum.


Annonsørplass

I Uvinum er vi kreative og tilpasser oss behovene til annonsørene. Vi hjelper annonsørene til å få høyest mulig avkastning og etablere et tillitsforhold med våre brukere.

Vi tilbyr de mest vanlige markedsstørrelser på våre nettsider, som 300 x 250 eller 160 x 600. Vi tilbyr også andre formater som tekstlinker, nyhetsbrev, markedsføring eller sponsorseksjoner. Leter du etter andre måter å markedsføre deg selv på i Uvinum, er vi åpne for alt som er interessant for deg og våre brukere.

For mer informasjon, ta kontakt med oss på e-post til publicidad@uvinum.com eller fyll ut kontaktskjemaet nedenfor..