• Den største katalogen i Europa + 90.000 produkter for salg

  • Best Online Wine Retailer 2016 Mer enn 100.000 fornøyde kunder

  • Å kjøpe vin online er enkelt Butikk med vin og brennevin som tilbyr forsendelse fra 48t

Maculan

Maculan

By:
Breganze
Land:
Italy
Telefon:
+39 0445 873733
Nettsted:
http://www.maculan.net

Maculan-familien i tre generasjoner velger og vinifies de beste druene til Breganze, en sjarmerende landsby ved foten av Asiago-platået med et mildt klima som favoriserer dyrkingen av vintreet og oliventreet. Breganze-åsene tilbyr et ideelt terreng for druer som Cabernet Sauvignon, Merlot, Chardonnay, Tai og Vespaiolo, og tillater å skaffe viner av høy kvalitet.

Aktiviteten begynte i 1947, takket være Giovanni Maculans engasjement og vilje, og gjennom årene gikk over i Fausto Maculans hender, som med stædighet og enorm lidenskap førte den til den nåværende virkeligheten. Siden 2007 har døtre Angela og Maria Vittoria entusiastisk støttet sin far i bedriftsledelsen.

Selskapet dyrker ca 40 hektar med vinranker og oliventrær og kontrollerer direkte om tretti utvalgte vinmakere. Vingården ligger i det historiske sentrum av Breganze, og er stedet for det fantastiske ekteskapet mellom den gamle tradisjonen og den mest innovative vinproduksjonsteknikken. Dette gjør at du kan produsere gode viner, verdsatt over hele verden.

Bestselgere - Kjøp anbefalt Produsere av Maculan

Uvinum también está disponible en tu idioma. Acceder a Uvinum en Español. » Cerrar [x]