Under vannet fins havfruer…. og vin

 TAGS:undefined

Under havet der marine arter, er en verden til å utforske … og det synes at det fra tid til annen, finner vi også vin. Ja, fordi reiselivsopplevelser alltid går utover for å tiltrekke seg nye kunder.

Og det er det som skjedde i Akvariet i San Sebastian, ved siden av den undersjøiske kjeller Crusoe Treasure, har de skapt en spesiell begivenhet å presenterer ulike forslag. Den vingården har flasker i vannet i Plentzia (Spania) og presenterer denne nyheten å offentliggjøre prosessen med å lage vin på en annen måte.

På denne omvisning på Akvariet i San Sebastian, kan de som ønsker se hvordan vinen er laget og deretter smake det i en opplevelse som varer i to timer og hvor besøkende kan fordype seg i Biscayabukten.

Vingård Crusoe Treasure er i et kunstig rev i vannet i Plentzia Vizcaya. Takket være dette miljøet, kan de gjøre ulike eksperimenter med vin for å gjøre det bedre, da det ble konkludert at havet er bra for vin å gi den mer ungdom.

Produksjonsprosessen er pioneren og annerledes, alltid med respekt for miljøet. Mens, som nevnt i reven der vingård er installert, er det et forskningsteam, en del av Universitetet i Baskerland, som fortsatt studerer artene i dette stedet.

Opplevelsen av å legge inn disse forskjellig kjellere er så er annerledes enn det som er sett tidligere, og San Sebastian er veldig vellykket. Så mye at det forventes også å tiltrekke seg turister som kommer fra ulike hold, drevet av vin, som nå har nådd en annen dimensjon.

Det er en annen lignende opplevelse i Girona: Tossa de Mar, er det nedsenket trekister med cava flasker som har vært skjult av en vingård som allerede har erfaring i slike aktiviteter. Besøkende for forklart prosessen og funksjonene som tilbys av aldringen av vin under havet. Deretter fører det til dåpen dykk instruksjon å stige ned til kjelleren.

For vår del har vi noen viner uten å måtte navigere så mye… bare med noen få klikk 😉

 

 TAGS:Viña Tondonia Blanco Reserva 1997Viña Tondonia Blanco Reserva 1997

Viña Tondonia Blanco Reserva 1997

 

 

 TAGS:Gramona Sauvignon Blanc 2008Gramona Sauvignon Blanc 2008

Gramona Sauvignon Blanc 2008

Legg att ein kommentar Under vannet fins havfruer…. og vin

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *