Forelsket i vin flasken? Gi den et nyt liv!

 

 TAGS:undefined

Hvis du er ferdig med  vinen, og har ønsket om å gi et nytt liv til vin flasken og bruke denm på en anden måte. Det er forskjellige prosjekter du kan gjøre i ditt hjem for å bruke dem til andet.

  • Langsomme dryppende Irrigator til planter: Hvis du kan spare tomme vinflasker, og du har lite tid til din hage og venne plantene dine,  borr et hull i korken og holde flasken alltid fylt med vann til den ønsket blomsterpotte.
  • Fugle mat: Hvis du elsker fugler, og du liker å høre dems sang om morgen, kan du lage en enkel tre base for å plassere en vinflaske opp ned med bare en del av korken på plass og holde den alltid full av frø. fuglene vil alltid  besøke hjemmet dit.
  • En enkel vase: Hvis du har fått en blomst og du ikke har noe sted da kan du fylle den tomme vinflasken som du liker med vann og plassere blomsten i full oversikt over alle i hjemmet dit.
  • En skillevej til hagen: Lag en sti i hagen din hage,  kan være en mulighet. Begrav flaskene ned i jorden of lad en liten del av den syns, det er mye mer interessant enn hvis du bruker enkle steiner.
  • Opprettholde formen på støvlene dine: For de som bruker høye støvler, kan  du forhindre fordreining, det er en reell bekymring. Den mest effektive og økonomiske alternativet er å sette en flaske i hver støvel, da holder de sin form og vil alltid stå i skapet.
  • Et brett til meldinger skrevet i kritt: Hvis du dypper tomme vinflasker i en pott med tavle maling og venter på at det lufttørker. Du kan da bruke flaskene  som en tavle og legge igjen meldinger til familiemedlemmer på en morsom måte.
  • Lamper: Hvis du har en drill kvern eller en venn til å låne deg en, trenger du bare lage et lite hull i bunnen av en tom vinflaske. Deretter er det bare å sette inn en streng av lys i flasken og nyte din nye lampe.
  • Støtte for biblioteker: Det er alltid ønskelig å holde orden i biblioteket. Ett alternativ for å unngå rot i bøkene dine som skuddene er å plassere en vin flaske fylt med sand mellom bøker og møbler.
  • For å lagre hva du vil: Hvis du ikke har mange mottakere og har en flaske vin som er gjennomsiktig, kan du fjerne etiketten og sted inne korn, tørket mat eller godteri.

Har du prøvd noen av disse ideene? Har andre som kan hjelpe resirkulere vin flasker ?

 

 

 TAGS:Gramona Rosé Pinot NoirGramona Rosé Pinot Noir

Gramona Rosé Pinot Noir

 

 

 TAGS:Pesquera Crianza 2011Pesquera Crianza 2011

Pesquera Crianza 2011

 

 

Legg att ein kommentar Forelsket i vin flasken? Gi den et nyt liv!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *