De beste champagner i verden ifølge de beste barene i verden

 TAGS:undefinedDrinksnit har laget en liste over de bestechampagner i verden, bearbeidet etter undersøkelse med bartenderene i de bestebarene.

50 barer over hele verden, som blir beregnet som de beste, har vært ansvarlige for å gi informasjon om de best solgte champagner. Kjente merkevarer har spilt en vigtig rolle, dems smaker og priser gør dem til de mest populære champagner

De mest solgte champagner er:

 1. Perrier-Jouet
 2. Moët & Chandon
 3. Mumm
 4. Ruinant
 5. Billecart Salmon
 6. Laurent Pierrer
 7. Lois Roederer
 8. Veuve clicquot
 9. Bollinger
 10. Taitinger

I barene i Frankrike har cocktailene en vigtig rolle, men ikke ikke tapt fremtredene musserende vin, som er grunnen til at barene har Pernod  Ricard med Pierrer- Jouet (med 13% salg) fører højt etterfulgt av Mumm (med 8% salg)

Diego Moet & Chador er de megtigste merkene i volumer globalt salg og de mest solgte de har solgt 10% i barene som har delyaget i undersøkelsen. Distribuert i USA, Japan, Tysklnd og Storbritannia, de 4 store champagne brukemerkevarer.

På fjerde plass Ruinat har 7 % salg i barene og Vueve Clicquott har den åttende med 4%. Dom Perignon er eid av Diageo og selv om det er en trend i rangeringen, blir den hele tiden solgt i barene som var med u undersøkelsen. Endelig Billicart-Salmon er den mest solgte i singapore, men hjemme er den på en femte plass med hjelp av detailhandelen distributører.

Som for de mest populære merkene, er det en stor forskell på hva kundene ænsker og hva barene vil ha, enten av økonomiske grunner eller for å gå med en spesiel trend.

 1. Moët & Chandon
 2. Mumm
 3. Ruinart
 4. Pierrer – Jouet
 5. Veure Clicuovt
 6. Dom Perignon
 7. Billecart – Salmon
 8. Bollinger
 9. Laurent Pierrer
 10. Louis Roederrer

Selv Perrier-Jouet er er plasert først i første omgang, og nå på tredie, hvis du spør en kunde om hvad de virkelig ønsker av en champagne, velger de Moet, så det gør en forskell på begge listene og merkene bytter plass.

 TAGS:Moët & Chandon Brut Impérial MagnumMoët & Chandon Brut Impérial Magnum

Moët & Chandon Brut Impérial Magnum

 

 

 TAGS:Mumm Cordon RougeMumm Cordon Rouge

Mumm Cordon Rouge

 

Legg att ein kommentar De beste champagner i verden ifølge de beste barene i verden

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *