3 fornyede cocktailer med campari

 TAGS:undefined

Cocktailer med Campari har en så karakteristisk smak at den gjør dem umiskjennelig italienske. Vi presenterer noen av disse kombinerte og fullstendig fornyede drinkene, skapt av finalistene i Campari Bartender of the Year 2015. For andre året på rad ble denne konkurransen avholdt for noen dager siden i Milano, Italia, vinneren ble bartenderen fra Torino, Andrea Dracos.

Andrea Dracos

Kreert av vinneren av konkurransen, som ble kåret til den beste bartenderen i Campari 2015, får vi denne cocktailen som består av følgende ingredienser.

  • 3 cl Campari, Cinzano og Cynar
  • Cinzano Vermouth 3 cl 1757
  • 2 cl Cynar
  • Sitronskall

Trikset er å blande de helt spesielle italienske smakene, som Campari, Cinzano og Cynar, sistnevnte kjent for å ha en hemmelig formel som inkluderer artisjokker og 13 ulike urter. Når disse blir blandet får de fram overraskende smaker som fornyer verdenen av aparitifer.

Andrea Paci

En annen av finalistene har utviklet en original cocktail med Campari, tequila, limoncello … her er ingrediensene:

  • Hvit tequila 3 cl
  • 3 cl Campari
  • 8 cl frisk grapefrukt rose
  • 2 cl limoncello
  • En kvist av merian

Kontrasten av tequila, med Campari og limoncello, den berømte italienske sitronlikøren, tilbyr en eksplosiv smaksblanding.

Cynthia C. Iron

Campari cocktail komponert av andre finalisten i denne konkurransen, hvor sitron og grapefrukt mikses med Cynar likør. Surheten av grapefrukten sammen med sitron er skarp og mektig, dette er en veldig god cocktail, en kan gjerne dekorere glasset med kvister av bergamot og timian.

  • 1 cl sukkersirup
  • 1 cl sitron verbena likør
  • 2 cl Cynar
  • 4 cl Campari
  • 4 cl grapefruktjuice
  • 2 skiver av sitron

 TAGS:Campari 1LCampari 1L

Campari 1L

 

 

 TAGS:Cynar 1LCynar 1L

Cynar 1L

 

 

Legg att ein kommentar 3 fornyede cocktailer med campari

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *